Romanen om Jutlandia solgt til filmatisering!

Pigen fra det store hvide skib skal filmatiseres.

Romanen handler om sygeplejersken Molly fra Odense, der i januar 1951 går om bord i hospitalsskibet Jutlandia i København for at sejle til Korea og gøre tjeneste i det krigshærgede land. ivermectin budgie dose I Korea flygter den elleveårige, forældreløse pige Yun samtidig fra nord til syd efter at hendes landsby er blevet udslettet. Bogen af forfatterne Jesper Bugge Kold og Mich Vraa er omgående strøget til tops på bestsellerlisterne siden udgivelsen i januar.

Filmselskabet Creative Alliance har sikret sig rettighederne foran en række andre selskaber og er gået i gang med udviklingsarbejdet, der skal sikre finansiering af det store projekt. Creative Alliance ejes af tre erfarne instruktører: Dagur Kári, Lone Scherfig og Ole Christian Madsen samt producer/CEO Malene Blenkov. Creative Alliance har adskillige nationale såvel som internationale spillefilm og tv-serier i udvikling med prominente instruktører

“Jeg læste romanen lige efter udgivelsen. Vi blev i selskabet hurtigt enige om, at fortællingen om Jutlandia i de to forfatteres udlægning har et stort potentiale som medrivende, historisk tv-serie,” siger Malene Blenkov, producer og CEO, Creative Alliance: “Det er en bevægende historie om markante internationale begivenheder, der samtidig rummer nutidige dilemmaer. Jutlandias mission i Korea skabte stor opmærksomhed dengang og romanen bringer tiden og dramaet til live igen.”

Forfatterne er naturligvis begejstrede:

“Det er en drøm, der går i opfyldelse, når historien om de frivillige sygeplejersker og deres fantastiske arbejde bliver til en film eller en tv-serie. Vi er stolte over, at det internationalt anerkendte filmselskab Creative Alliance er interesseret i vores roman, ” siger Jesper Bugge Kold. ivermectin and mosquitos

“Det er en historie der fortjener at blive fortalt igen og igen,” siger Mich Vraa: “I disse måneder er det 70 år siden Jutlandia stævnede ud på sit første togt. ivermectin for acne rosacea Den danske besætning tog afsted for at hjælpe amerikanske soldater, men endte med også at tage sig af patienter fra civilbefolkningen og ikke mindst de børn, som også dengang var en brutal krigs mest hjerteskærende ofre.”

Pigen fra det store hvide skib udkom den 23. januar på Lindhardt og Ringhof og indtager netop nu førstepladsen på flere bestsellerlister.