Så har Ashton Kutcher gjort sin entré som Walden Smith i “Two and a Half Men”

Da nyheden om Charlie Sheens exit fra den populære og velfungerende Warnes Bros-sitcom “Two and a Half Men” blev offentliggjort, var jeg af den mening, at serien burde stoppes. Serien var Sheens! Det mener jeg stadig, at den er … også til trods for, at Ashton Kutcher fungerer rigtig godt i rollen som hans afløser. Kutcher er ikke en stor skuespiller, men han har talent for komik. Det beviste han allerede i “That ’70s Show” (1998-2006), hvor han spiller den lettere tumpede Michael Kelso i 184 episoder. Det gør han til UG!

I det første afsnit i sæson 9 af “Two and a Half Men” – “Nice to Meet You, Walden Smith” – dør Charlie Harper (Sheens karakter), og Walden Smith (Kutcher) introduceres. Det fungerer som skrevet rigtig godt! Det synes Henrik Palle i øvrigt også, der anmelder det første afsnit i den nye sæson i Politiken i dag. Dog er der ikke, som Palle skriver, tale om den 10. sæson, men om den 9. sæson. Flueknepperi, men alligevel.

Selvom det fungerer med Kutcher, så tror jeg ikke, at serien får meget mere end to sæsoner mere. Det kommer til at gå “Two and a Half Men” og Sheen/Kutcher, som det gik “Spin City” (1996-2002) og Michael J. Fox/Charlie Sheen. Her fik Sheen blot 45 episoder i borgmesterstolen som Charlie Crawford! I øvrigt er det ret morsomt, at Charlie Sheen i begge serier spiller en, der hedder Charlie…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.