Så hurtigt kan det gå…

Det kom ikke bag på mig, at ABC hev stikket ud på deres reboot af 70’er-serien “Charlie’s Angels”, der kørte over fem sæsoner fra 1976 til 1981. Efter blot fire sendte episoder måtte klatretyven, biltyven og den korrupte betjent se sig om efter nyt arbejde! Ja, de nye engle havde ikke rent mel i posen modsat de originale, der var nyuddannede kadetter fra Los Angeles Police Academy, da Charlie slog kløerne i dem.

Nu skal man naturligvis være varsom med at bedømme en given series kvalitet på traileren alene, men hold da op hvor så den tarvelig og klichebefængt ud! Hvor mange episoder den nye serie nåede at få indspillet, inden den blev aflivet efter de fire sendte, er jeg ikke sikker på. Men ABC har lovet, til de fans, serien måtte have nået at skabe, at den vil blive sendt færdig.

Det er naturligvis også utaknemmeligt at træde i fodsporene af sådanne ikoner som Kate Jackson, Farrah Facett, Jaclyn Smith og John “Dollars/Dynasty” Forsythe, der lagde stemme til den enigmatiske Charlie.

Den originale serie er (naturligvis, fristes man til at skrive) ikke blevet udgivet herhjemme. Men, hvis man ønsker at (gen)se en af de første serier, der portrætterede kvinder i roller, der traditionelt var forbeholdt mænd, så er de første fire sæsoner ude på amerikansk region 1-dvd. De kan blandt andet købes fra Laserdisken og Planet Axel.

NB: Bemærk prisforskellen på serierne hos de to forhandlere!

Trailer til reboot-udgaven af “Charlie’s Angels”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.