Sådan kommer Alex Murphy aka RoboCop til at tage sig ud i José Padilhas genindspilning

Jeg tilhører ikke gruppen af kaglende modstandere, der i arrigskab flår totter ud af skalpen på sig selv hver gang det annonceres, at en ny genindspilning er på trapperne. Ej heller selvom filmen, der skal genindspilles, hører til i kategorien personlig favorit. Og en sådan film er Paul Verhoevens mesterlige RoboCop fra 1987 med en eminent Peter Weller i rollen som cyborg-betjenten RoboCop.

Robocop er pt. ved at blive genindspillet af den brasilianske instruktør José Padilha, der tidligere primært har instrueret dokumentarfilm samt de fine action-crime-dramaer Tropa de Elite (2007) og efterfølgeren Tropa de Elite 2 (2010). Det skal blive spændende at se, hvad Padilha kan få ud af en klassiker som RoboCop!

Robocop remake
Joel Kinnaman som RoboCop

I rollen som RoboCop kommer vi til at opleve  svenskeren – ja, svenskeren – Joel Kinnaman, der tidligere har medvirket i crimeserien om Johan Falk, David Fincher-genindspilningen The Girl With the Dragon Tattoo og som pt. brillerer i rollen som Stephen Holden i den formidable AMC-genindspilning af DR-serien Forbrydelsen, The Killing. Så ja, Kinnaman er ikke ubekendt med at rejse rundt i  remakeland!

Ydermere medvirker Gary Olman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish og Jackie Earle Haley, så castet er der intet i vejen med. Men for at vi ikke skal glemme filmen, der gør genindspilningen mulig, skal vi da lige have tre billeder af RoboCop fra de gode, gamle 80’er-dage.

Genindspilningen af RoboCop får biografpremiere i løbet af 2014.

Robocop remake - 2

Robocop

Robocop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.