Sarah Engell aktuel med mørk og intens spændings-roman

Sarah Engell er mest kendt for sine anmelderroste og prisvindende bestsellerromaner til unge. Nu er hun aktuel med en mørk og intens spændingsroman til voksne.

Et lig graves op og forsvinder. Et barn bliver kidnappet. En kvinde er pludselig væk. Eneste spor af den skyldige er de kinesiske tegn, der efterlades på gerningsstederne i en lille jysk provinsby, der gang på gang rystes af voldsomme hændelser.

I orkanens øje står Eva, som efter en stor personlig tragedie kæmper for at få en hverdag op at stå sammen med sin mand, der helt uforklarligt er blevet lam og dermed ude af stand til at klare sig selv. Eva indleder sin egen efterforskning i forsøget på at finde ud af, hvem der står bag forbrydelserne i den lille by. Og hvorfor. Det viser sig, at fortiden spiller en uhyggelig og fuldstændig overrumplende rolle.

Den kinesiske tvilling er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Sarah Engell, der tidligere har udgivet en lang række anmelderroste og prisbelønnede ungdomsromaner på forlaget Carlsen.

Fakta om bogen:

Titel: Den kinesiske tvilling 
Forfatter: Sarah Engell 
Omfang: 304 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer: 4. januar 2021

Forudbestil hos SAXO: KLIK