Schwarzenegger i går, i dag, i morgen … en filmkarriere er blevet kickstartet

Schwarzenegger har igen fået sparket gang i filmkarrieren efter en lille, men ikke uvæsentlig, flirt med guvernørposten i Californien. Først spillede han Trench i de to første The Expendables-film, der jo er blevet en attraktiv legeplads for især mere modne actionikoner, så dukkede han op i den fine western-pastiche The Last Stand, og inden året er omme, kan man opleve ham i Escape Plan, hvor han igen spiller over for Sylvester Stallone

Og så er der ellers blevet lagt i oven til en seriøs omgang Arnie-halløj de kommende år, hvor især Terminator 5 og The Legend of Conan er film, jeg ser frem til at stifte bekendtskab med. Ligeledes dukker han op i The Expendables 3, der bliver instrueret af Patrick Hughes, i actionfilmen Sabotage, hvor han blandt andet spiller sammen med Sam Worthington, og i fortsættelsen til Ivan Reitmans 80’er-klassiker Twins, der får titlen Triplets … og som igen bliver instrueret af Ivan Reitman, der også har hyret Danny DeVito og Eddie Murphy.

Arnie & Sly i Mikael Håfströms "Escape Plan", der får biografpremiere senere i år.
Arnie & Sly i Mikael Håfströms “Escape Plan”, der får biografpremiere senere i år.

Men da zombierne jo er det spritnye hipstersort – adjø vampyrer, adjø varulve – så skal Arnold naturligvis også prøve kræfter med disse monstrøsiteter. Og så er han jo heller ikke uerfaren med horrorgenren, da han kæmpede bravt, flot og stoisk mod Gabriel Byrnes Satan i Peter Hyams underholdende End of Days fra 1999. Ja, fra 1999 … tiden flyver, tiden flyver!

Zombiefilmen, Schwarzenegger skal debutere i, har titlen Maggie, og det er stort set også det, der er sluppet ud om filmen. De sparsomme plotoplysninger fortæller dog, at Schwarzenegger skal spille faren til en pige, der er blevet bidt af en zombi. Hvad der ellers bliver koblet på af handling og skuespillere må vi vente med at se.

Produktionen på Maggie påbegyndes til efteråret.

Læs også:

Anmeldelse af The Last Stand

Arnie har sagt ja til en femte gang i ringen med Terminator-franchisen

Den 3. oktober står der igen pensionistaction på menuen, når Escape Plan får premiere

Sabotage
Arnie i David Ayers “Sabotage”, der får biografpremiere i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.