Seks “Star Wars”-produkter fra The Fairytale Company

Om blot to dage får vi igen muligheden for at rejse til a galaxy far, far away, når Gareth Edwards første antologifilm – “Rogue One: A Star Wars Story” – får premiere.

I den forbindelse har The Fairytale Company venligst stillet en række “Star Wars”-produkter til rådighed for omtale, så vi kan fejre den store begivenhed. Nederst på siden finder man en video, hvor produkterne også bliver præsenteret.

star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-8 star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-4

Fairytale Companys netbutik har et fint udvalg af “Star Wars”-produkter, og jeg er især helt vild med disse to tinmadkasser, der er afsindigt flotte. De tager begge afsæt i “The Force Awakens” og minder om de tinmadkasser, der blev lanceret i 70’erne og 80’erne, da den første “Star Wars”-bølge strømmede ind over verdens biografer.

star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-7 star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-6

To andre fine ting er en lille papirkurv i plastic og en drikkedunk i aluminium. Også disse to produkter er skabt med afsæt i sidste års galaksebrag, “The Force Awakens”. Papirkurven afbilleder universets nye skurk Kylo Ren, der flankeres af de nydesignede stormtroopers. Drikkedunken helliger sig universets nye favoritdroid, astromech-droiden BB-8.

Hos The Fairytale Company kan man også købe et fint morgenmadssæt, der ligeledes indgår i “The Force Awkens”-produktlinjen. Sættet, der er i porcelæn, består af en flad tallerken, en dyb tallerken og et lille krus. Alle tre dele afbilleder Kylo Ren.

star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-5 star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-1
star-wars-the-fairytale-company-fiktion-kultur-tinmadkasser-bb-8-the-force-awakens-9

Og da vi snart befinder os midt i december måned, og vinteren fortsætter et godt stykke ind i det nye år, kan man jo eventuelt overveje at købe en fleeceplaid med karakterer fra den orignale trilogi. Så kan man holde varmen i sofaen, imens man ser “Star Wars”-film og drikker varm kakao af det omtalte Kylo Ren-krus! Så kan det da ikke blive bedre, vel?

The Fairytale Company har som skrevet et fint udvalg af “Star Wars”-produkter, så hvis man skal have fat i julegaver, der tager afsæt i det fantastiske univers, så bør man slå vejen forbi eventyrselskabet!

May the force be with you!


the-fairytale-company-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.