“Snehvide og de syv små dværge” på Blu-ray

Snehvide på Blu-rayDen 6. oktober udkommer Walt Disneys første klassiker fra 1937 på Blu-ray. Filmen udgives som en 3-disc udgave (der medfølger også en dvd-kopi) med masser af ekstramateriale. Prisen er – hos MovieZoo – 230 kroner.

Den magiske historie og de uforglemmelige figurer i Disneys “Snehvide og de syv små dværge” har begejstret generationer. Nu udgives den tidløse klassiker for første gang i en digitalt restaureret udgave med imponerende billed- og lydkvalitet, samt mængder af nyt bonusmateriale.
 
Den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen fi nder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende…
 
“Snehvide og de syv små dværge” er Disneys første tegnefilm i spillefilmslængde, og et mesterværk der modtog en æres-Oscar® i 1939. Dette eventyr over alle eventyr indeholder alt: spænding, dramatik, glæde og kærlighed. Og den er et ”must” i enhver klassikersamling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.