Soul Media har netop udgivet sæson 1.1 af den nye “Knight Rider”

Soul Media har netop udgivet den nye “Knight Rider”-serie, der havde tv-premiere i 2008. Serien var kortlivet, og NBC tog den af programmet efter blot 17 episoder. Distributøren har valgt at dele den første sæson op i to udgivelser, og den  første boks – der indeholder 8 episoder – er altså sendt i handlen.

Tekst fra pressemateriale:

Den unikke tv-klassiker er tilbage – bedre end nogensinde i denne nye, opdaterede og hæsblæsende udgave af Knight Rider.

Producerne Doug Liman (The Bourne Identity-franchisen), David Bartis (The O.C.) og Glen A. Larson (Battlestar Galactica) leverer den forrygende actionserie om verdens sejeste bil – K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). Den fantastiske bil er udstyret med kunstig intelligens – den kan hacke enhver computer, er bevæbnet som et krigsfly og har et imponerende design, så den kan forvandle sig til alskens køretøjer.

Genoplev pilotafsnittet og de første 7 afsnit fra første sæson, hvor et team af elitepolitifolk arbejder sammen med K.I.T.T. (stemme: den legendariske Val Kilmer) om at opspore og fange udspekulerede hightech-forbrydere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.