STAR WARS: The Concert Show i København 2020!

100 solister, sangere og musikere fra London Festival Symphonics vil – ledet af dirigenten Stephen Ellery – tage “Star Wars”-fans med på en musikalsk rejse rundt i galaksen med spektakulær animation, lys og film på et kæmpe lærred.

Det hele løber af stablen i Det Kgl. nielegalne gry hazardowe Musikkonservatoriums  koncertsal den 22. marts 2020, og billeterne kan købes her: KLIK


“Star Wars”-filmene har udløst en aldrig før set verdensomspændende hype, der i dag er mere aktuel end nogensinde. At opleve John Williams’ fængende musik live er et højdepunkt for alle fans af “Star Wars”, og opførelserne udløser overalt en storm af begejstring.

“Star Wars: The Concert Show” er et helt specielt live-show. Her præsenterer et orkester, et stort kor og solister for første gang musikalske highlights fra alle filmene og får det til at vokse sammen til et harmonisk hele med animation på lærred og visuelle effekter.

Den amerikanske komponist John Williams har vundet 5 Oscars – og har været nomineret til 49! Hans mesterværk er soundtracket til “Star Wars”. prawdziwe gry kasyno Dermed skrev han filmhistorie.

Træd ind i en verden med Skywalker, Jediridderne, Darth Vader, Prinsesse Leia og Han Solo sammen med Star Wars: The Concert Show – en medrivende musikalsk og visuel oplevelse, der vækker ”Imperiets” verden til live med stor intensitet.

Med den nyeste teknologi vil det 100 mand store “Star Wars”-ensemble fra det højt ansete London Festival Symphonics med orkester, solister og kor føre fans på en musikalsk rejse gennem highlights fra “Star Wars”-filmene – begyndende med “Stjernekrigen” (1977), fulgt af “Imperiet slår igen” (1980), “Jediridderen vender tilbage” (1983), “Den usynlige fjende” (1999), “Klonernes angreb” (2002), “Sith-fyrsternes hævn” (2005), “The Force Awakens” (2015), “The Last Jedi” (2017) og “The Rise of Skywalker” (2019).