Nye film og serier på Viaplay i oktober

Efteråret er over os, og mens dagene bliver kortere og køligere, bugner Viaplay med nye titler. Uanset om du er til superhelte, politiske serier eller feelgood-animationsfilm, så er der mulighed for at gå et underholdende efterår i møde med film og serier for enhver smag hos Viaplay.

Scandal: sæson 1-5
Prisvindende serie, der handler om en respekteret og frygtet tidligere pressesekretær til den amerikanske præsident, som vier sit liv til at forsvare elitens image og holde deres hemmeligheder skjult.
Premiere den 1. oktober
viaplay_scandals5_newsletter_1000x600_pr_dkBlunt Talk: sæson 2
Mød Walter Blunt; en selvoptaget, britisk nyhedsvært i L.A. I denne veldrejede komedie følger vi hans forfængelige forsøg på at opdrage tv-publikummet med sin høje moral og kunnen i sit daglige nyhedsshow.
Premiere den 3. oktober 
viaplay_blunttalks2_newsletter_1000x600_pr_dkForbandet
Viaplays egenproducerede nordiske thriller med de to danske stjerner, Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt. Selve handlingen udspiller sig på et forladt skisportssted, hvor en gruppe unge mennesker mødes. Det viser sig snart, at de unge mennesker hver i sær har deres egen dagsorden og skjulte motiver, og dermed forvandler den hyggelige tur sig snart til et drama, da en række uforklarlige og voldsomme begivenheder begynder at indtræffe. Serien er en kombination af  den klassiske whodunnit-genre og et mere ungdommeligt og mystisk univers, som alt sammen indrammes af den smukke, men øde skandinaviske natur.
Premiere den 19. oktober
viaplay_tv3_forbandetLast Witch Hunter
Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood har hovedrollerne i filmen “Last Witch Hunter”, der handler1 om den sidste heksejæger, som kæmper mod hære af hekse i NYC. For at bekæmpe heksene bliver han, mod sin vilje, nødt til at slå sig sammen med en kvindelig heks.
Premiere den 14. oktober 
viaplay_title_thelastwitchhunter_1000x600_pr_dkZootropolis
En hjertevarmende animationsfilm som foregår i den moderne storby for dyr, Zootropolis, der er en smeltedigel, hvor dyr fra alle tænkelige miljøer lever side om side. Men den nytilkomne Betjent Judy Hopps må sande, at det ikke er spor nemt at være den første kanin i et politikorps af store, hårdføre dyr.
Premiere den 21. oktober 
viaplay_zootropolis_newsletter_1000x600_pr_dkDirty Granpa
Zac Efron og Robert De Niro spiller henholdsvis den unge beskedne advokat, Jason, og hans moralsk blottede bedstefar, Dick, i denne morsomme komedie. En uge inden Jason skal giftes, bliver han lokket til at køre sin rapkæftede bedstefar til Daytona for at fejre spring break … og pludselig er hans kommende bryllup i fare.
Premiere den 27. oktober 
viaplay_title_dirtygrandpa_1000x600_pr_dkCrimson Peak
Endnu en visuelt smuk film af instruktøren Guillermo Del Toro. Forfatteren Edith forelsker sig i en fremmed. De bliver gift og flytter ind i hans palæ – snart indser hun, at noget er galt, da et spøgelse begynder at hjemsøge hende
Premiere den 28. oktober
viaplay_crimsonpeak_newsletter_1000x600_pr_dkCaptain America: Civil War
Da en mission resulterer i civile tab, driver kravet om statslig kontrol med Avengers en kile ind mellem Captain America og Iron Man og sætter Avengers op mod hinanden.
Premiere den 6. oktober
viaplay_captainamericacivilwar_newsletter_1000x600_pr_dk
Alice i Eventyrland: Bag spejlet (Alice Through the Looking Glass)
Følg Alices rejse tilbage i tiden for at redde hattemageren. Alice rejser tilbage til det magiske land, hvor meget har ændret sig siden sidst. Mange af hendes venner er i fare og Alice kæmper en kamp mod tiden.
Premiere den 13. oktober
maxresdefaultX-Men: Apocalypse
Professor X og et nyt hold superhelte er tilbage for at redde menneskeheden mod udslettelse. Apocalypse, den første og mest magtfulde af alle mutanter genopstår efter tusinde af år og samler et hold af mutanter, som skal hjælpe med at overtage verden.
Premiere den 17. oktober
viaplay_xmenapocalypse_newsletter_1000x600_pr_dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.