“Strigoi” … vampyrfilmen, jeg ikke havde hørt om!

“Strigoi” er ude på dansk dvd fra Another World Entertainment

Det var i den grad gået min ellers ganske vampyrsensitive næse forbi, at Another World Entertainment allerede i januar udgav Faye Jacksons britiske vampyrgyser “Strigoi” (2009) på dvd. I øvrigt en vampyrgyser, jeg slet ikke havde hørt om. Så da jeg i morges læste Henrik Palles (i øvrigt ikke videre begejstrede) anmeldelse af filmen i Politiken, ja så blev ikke kun min nysgerrighed vakt, nej filmen blev naturligvis også fluks bestilt! Så nu venter jeg blot på, at posten kigger forbi…

Læs Palles anmeldelse her: Ny vampyrfilm er frygtelig lang i spyttet.

Klik på coveret for stor udgave!

Og så skal I også lige have traileren til “Strigoi”, der i øvrigt har undertitlen “The Undead” …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.