NYE TEGNESERIER: “Den Røde Baron 3: Det flyvende cirkus”

Den-Røde-Baron-3-p - 2

Pierre Veys’ og Carlos Puerta’ sidste bind i deres fortælling om Den Røde Baron er netop blevet udgivet af Forlaget Cobolt. “Den Røde Baron 3: Det flyvende cirkus” er på 64 sider, er indbundet og koster 218,-

Om bogen skriver forlaget følgende:

Dette er det afsluttende bind i serien om Manfred Von Richthofen – bedre kendt som Den Røde Baron. I marts og april 1918 fløj han en rødmalet Fokker Dr. ivermectin horse paste for human lice directions 1 med serienummer 477/17.
I denne maskine vandt han i løbet af kun tre uger ti luftslag (af i alt 80). Den 21. april samme år blev han selv skudt ned og omkom, også da ved rorpinden på en Fokker Dr.1.

Serien om Den Røde Baron er i tre dele, frit inspireret af Manfred von Richthofens liv samt af begivenheder og historiske skikkelser fra Første Verdenskrig. what kind of dogs cannot use ivermectin

Ekstra: Med dette udvidede bind på 64 sider er Den Røde Baron udgivet komplet og dette sidste bind indeholder et spændende efterskrift om Manfred von Richthofens sidste dramatiske minutter – og de mange teorier, der i de sidste hundrede år har været om, hvordan og hvorfor han mødte sit endeligt.