NYE TEGNESERIER: “Frankas samlede eventyr: Gangsternes gidsel – Projekt Atlantis”

Frankas-samlede-eventyr-2-Gansternes-og-Projekt-A-p - 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet endnu en bog i forlagets udgivelsesrække af Frankas samlede eventyr. Denne gang får vi historierne “Gangsternes gidsel” og “Projekt Alantis”

Om bogen skriver forlaget …

De to klassiske Franka-historier er udvidet med i alt 14 nye sider og et rigt illustreret bonuskapitel om, hvordan historierne er blevet til.

I Gangsternes gidsel bliver Franka viklet ind i en nervepirrende kriminalgåde som hentet ud af en gangsterfilm fra 1950’erne. I forbindelse med en filmoptagelse kommer Franka og Hollywoodstjernen Gloria Gold i kløerne på rigtige gangstere, som ikke skyr nogen midler.

I Projekt Alantis oprulles den fantastiske historie om den excentriske mangemilliardær og skibsreder Magnus Ax, der i 1950’erne ville konstruere verdens største og mest luksuriøse passagerfly, vandflyveren Atlantis. Sammen med Ax’ barnebarn Aura begiver Franka sig ud på en eventyrlig rejse til øen Saint Solo et sted i Caribien, hvor de håber at finde svar på, hvad der blev af den forsvundne Atlantis.

Om Franka og de samlede eventyr  …

Frankas samlede eventyr kommer med tiden til at indeholde alle de klassiske album om den hollandske heltinde. Bøgerne produceres i samarbejde med Henk Kuijpers, der er ved at restaurere, nyfarvelægge og i nogle tilfælde udvide historierne med ekstra sider. Henk Kuijpers har endvidere stillet sit private arkiv til rådighed, så alle bind kommer til at indeholde fantastiske tegninger, der aldrig er set før i Danmark, samtidig med han fortæller om, hvordan de enkelte album bliver til.

INFO …

Bogen, der er på 128 sider, er udgivet i hardcover og måler 22,5 cm x 28,5 cm. Den er oversat af Niels Søndergaard, og den har en vejledende pris af 298 kroner.