NYE TEGNESERIER: “Gammelpot 7: Broen til Vesten”

Gammelpot-7-forside-p - 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet det syvende bind i serien om den godmodige Gammelpot med sin magiske vadsæk!

Om bogen skriver forlaget …

Gammelpot er draget ud på den vældige bro, der fra heksen Furias grotte har retning mod vest. Målet er at finde en mage til den dronte, der har slået følge med ham, så den ikke skal føle sig ensom.

Før han ved af det, befinder han sig i Caribien og lander på skildpaddeøen Tortuga, også kendt som bukanerernes ø. Havet vrimler med griske sørøvere og mere eller mindre øde øer – men en hundronte er ikke umiddelbart i syne. Håbet tændes, da Gammelpot og dronten hører om en flydende ø. Men samtidig er han nødt til at tænke på, hvordan han finder Vestens skjulte kraft – for ellers kan han aldrig vende tilbage til sin egen verden.

Broen til Vesten er tredje del i den såkaldte Elementkvartet, der ud over dette bind omfatter album 4, Porten til Østen, album 6, Skakten til Nordpolen, og det kommende album 8, Havet til Syden.

Med ekstramateriale fra Gammelpots Skatkammer, hvor forfatteren Thom Roep denne gang blandt andet fortæller mere om dronterne, om sørøvere og bukanerer i det caribiske hav og om Piet Wijns store forkærliged for at tegne maritime miljøer.

INFO …

Bogen, der er på 56 sider, er udgivet i hardcover og måler 22,5 cm x 28,5 cm. Den er oversat af Edith Månsson, og den har en vejledende pris af 198 kroner.