NYE TEGNESERIER: “Thorgalkrøniken 2: Dødens favntag”

Thorgalkroeniken-2-forside-p 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Thorgalkrøniken 2: Dødens favntag”, der er skrevet af Jean Van Hamme, tegnet af Grzegorz Rosinski samt oversat af Jens Peder Agger.

Om bogen skriver forlaget …

I andet bind af Thorgalkrøniken er Thorgal endelig blevet gift med sin elskede Aaricia og glæder sig til at blive far, da hans kone pludselig forsvinder.  Han drager ud for at finde hende, men bliver taget til fange af soldater fra fæstningen Brek Zarith, hvor den grusomme Shardar hersker med blodige hænder. En teenagepige forelsker sig skæbnesvangert i Thorgal – men han møder også et barn, han endnu ikke kender: Jolan …

Indeholder de tre originale album, der tilsammen udgør den berømte Brek Zarith-trilogi, hvori Thorgal på grund af en misforståelse ender som galejslave – og hvori hans og hans hustru Aaricias søn Jolan kommer til verden:

Den sorte galej
Hinsides Den Anden Verden
Brek Zariths fald

Dette andet bind indledes med et illustreret forord om Van Hammes og Rosinskis samarbejde om tegneserien, endnu inden de helt havde udformet dens endelige univers. Alle bind af Thorgalkrøniken indeholder ud over ekstramateriale også en stor guide til hele Thorgals univers. I 2018 udkommer Thorgalkrøniken 2 og 6, hvorefter de første seks samlebind er tilgængelige. Flere følger i de kommende år.

INFO …

Bogen, der er på 156 sider, er udgivet i hardcover og måler 22,5×30 cm.