Terminator-universet udvides ikke blot med en ny film, men også med en TV-serie

2015 bliver som bekendt et vildt filmår, der kommer til at byde på ukristeligt mange gigaproduktioner. Én af disse bliver den femte Terminator-film, der bliver instrueret af Alan Taylor. Taylor, der primært har slået sine instruktørfolder inden for tv-fiktionens regi, samt er manden bag Thor: The Dark World, kommer til at instruere Arnold Schwarzenegger, der pt. er den eneste skuespiller, der er blevet officielt tilknyttet projektet.

Og nu kan Total Film ydermere berette, at der sideløbende med filmen vil blive udviklet en TV-serie, der kommer til at være tæt forbundet med filmen historiemæssigt. TV-serien vil blive skrevet og produceret af Zack Stentz og Ashley Miller, imens filmens manuskriptforfattere, Laeta Kalogridis and Patrick Lussi, kommer til at fungere som producere på serien.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Stentz og Miller kommer til at arbejde sammen i Terminator-regi. Begge forfattere skrev episoder til Fox-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009), der blev taget af plakaten efter blot to sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.