The Nightmare Before Christmas Set

DELUXE EDITION AF
THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS


Unik 2-disc Special Edition udgave + Lifesize Jack Skeleton

Eksklusiv – der kommer kun 100 stk. til Danmark (med dansk tekst)

Samlerudgave Jack Bust – engelsk originaludgave med dansk tekst. Eksklusiv samlerudgave i begrænset antal! Specialboxen er formet som en byste af Jack Skellington. Den er ca. 34 cm høj og ca. 32 cm bred. Den kisteformede box som figuren er pakket ind i er ca. 40 cm bred, 43 cm høj og 24 cm dyb.

Tag med til en verden hvor hver højtid har sit eget land. I Halloween-byen regerer den utilregnelige Græskarkonge, Jack Skellington. Han overvåger tilblivelsen af drillerier, tricks og overraskelser, som hvert år eksporteres til ”den rigtige verden”.

Men Jack er træt af den daglige trummerum og hans liv får helt ny mening, da han ved et tilfælde kommer til at åbne døren til Jule-landet. Jack bliver vild af begejstring og beslutter sig for at tage kontrollen over julen. Med hjælp fra de flittige borgere i Halloween-byen, sender Jack julemanden på ferie og skaber en, efter sin egen mening, ”ny og forbedret udgave af julen”.

Tim Burton, manden bag film som ”Batman”, ”Beetlejuice” og ”Edward Saksehånd”, har skabt denne fantastiske historie, som hele familien vil blive betaget af. Musikken blev nomineret til en Grammy og filmen blev nomineret til en Oscar® for ”Best visual effects”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.