To lærerige bøger om farlige dyr og sære insekter

Den 30. marts udgiver Carlsen to nye bøger, der introducerer os til det fantastiske dyrerige på Jorden: De farlige dyr og de særprægede insekter.

Den fantastiske bog om farlige dyr (skrevet af Tom Jackson og illustreret af Val Walerczuk) & Den fantastiske bog om insekter og edderkopper (skrevet af Barbara Taylor og illustreret af Val Walerczuk) er begge på 80 sider og henvender sig til børn fra ca. 6 år.

Forudbestil bøgerne hos SAXO: Den fantastiske bog om farlige dyr & Den fantastiske bog om insekter og edderkopper!


Den fantastiske bog om farlige dyr introducerer en lang række livsfarlige dyr – fra nogle af verdens største og mest voldsomme dyr som isbjørnen og nilkrokodillen til den sarte og spinkle havhveps, hvis nældegift kan dræbe et bytte på et øjeblik og et menneske på ganske få minutter.

Sammen med de imponerende nærbilleder er bogen fyldt med spændende og skræmmende oplysninger om, hvorfor man ikke skal nærme sig de dødsensfarlige dyr. 

I den smukt illustrerede bog Den fantastiske bog om insekter og edderkopper introduceres nogle af verdens særeste og mest vidunderlige skabninger, fra den skinnende blå morpho-sommerfugl til den gigantiske goliatbille. Mød en fårekylling med ører på knæene, en bille, der æder elefantlort, og en loppe, der kunne vinde OL i højdespring.

Sammen med alle nærbillederne indeholder bogen masser af fakta og fascinerende viden, så du finder ud af, hvilket insekt, der lyser i mørke, hvorfor honningbien danser, og hvordan en stor rovedderkop kan gå på vandet. Velkommen til insekternes og edderkoppernes verden!