Tobe Hooper-aften i Cinemateket på torsdag

Filmen, der er én af genrens absolut bedste…

Man skulle bo i Købehavn … i hvert fald på torsdag, hvor Cinemateket har en dobbeltforestilling med to Tobe Hooper-film, lækkert!

Først står den på én af filmhistoriens vigtigste film, nemlig horrorperlen “The Texas Chain Saw Massacre” (1974) med den motorsavskyndige Leatherface, der altid er frisk på lidt lækkert menneskekød! Herefter vises Hoopers debutfilm “Eggshells” (1969), der er blevet finpudset efter alle kunstens regler. Filmen, der mentes at være gået tabt, blev sidste år genopdaget. Nu kan publikum se frem til at opleve en nyrestaureret HD-kopi af filmen … fantastisk!

Og her er filmens to hovedpersoner: Saven og dens ejer, Mr. Leatherface!

Cinemateket skriver om “Eggshells”:

De færreste har set Tobe Hoopers instruktør-debut ‘Eggshells’ – en ‘trippet’ film, der blander LSD, hippiebevægelsen, horror- og science fiction-elementer – kort sagt, alle de tidstypiske træk og flippede påfund, der hører til en Psych-Out-film anno 1969. Filmen ansås i mange år for at være gået tabt, men blev på mirakuløs vist genopdaget sidste år. Nu kan vi endelig vise filmen for publikum i en flot restaureret HD-kopi.

Info ang. arrangementet:

“Motorsavsmassakren” og “Eggshells” 20. oktober kl. 19:30
Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling , 3374 3412

Læs mere her: Tobe Hooper-aften: “Saven” og “Ægget”-redux!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.