Trailer til Alfonso Cuaróns science fiction-film “Gravity”

Det var en forglemmelse af de nærmest utilgivelige – jeg er stor (STOR! مراهنات المباريات ) fan af Alfonso Cuarón – da jeg for en lille måneds tid siden undlod af indlemme Cuaróns Gravity i min lille opremsning af årets mest interessante science fiction-premierer. Det råder jeg fluks bod på, da Warner Brothers netop har frigivet en intens teaser trailer til filmen. اربح مال مجانا En trailer, der efterlader én med en knude i maven. لعب بوكر

Det er, med tanke på Cuaróns science fiction-perle Children of Men fra 2006, med visse forventninger, at jeg ser frem til filmen. I øvrigt er det George Clooneys anden tur i rummet, hvor det er Sandra Bullocks første. Clooney trak i astronauttøjet i 2002, da han spillede hovedrollen i Steven Soderberghs genindspilning af Andrey Tarkovskiys klassiker Solaris.

Gravity får dansk biografpremiere den 7. november i år.

Gravity

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.