Traileren til “Escape Plan” med Schwarzenegger og Stallone er landet

Så er den første trailer til Mikael Håfströms Escape Plan, der tidligere havde titlen The Tomb, blevet sluset ud til alle os, der med spænding venter på, at det nye Stallone/Schwarzenegger-opus rammer biografen.

Traileren byder på en gråhåret Arnold med skæg, prison fights – disse er jo et must! – og en uskyldigt dømt Ray Breslin (Stallone), der er blevet indsat i et high tech-fængsel, han selv har designet. Og her gider han naturligvis ikke være, så der står flugt på menuen, hvilket Arnold the Grey skal hjælpe ham med. Om det lykkes ham at slippe ud af fængslet, tænker du? Ja, det gør det jo givetvis.

Og nu sidder du måske og tænker: Har Stallone ikke været i fængsel før? Og jo, det har han faktisk. Hele to gange måtte han en tur bag tremmer i 1989: Først som Frank Leone i John Flynns Lock Up, hvor Donald Sutherland giver den i rollen som fængselsinspektør, og igen i Andrey Konchalovskiys Tango & Casch, hvor han uskyldigt dømt må bag lås og slå sammen med sin betjentkollega, der spilles af Kurt Russell.

Læs også: Den 3. oktober står der igen pensionistaction på menuen (…)

Premieredatoen for Escape Plan hed oprindeligt 3. oktober, men er nu blevet rykket til 17. november.

Escape Plan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.