Traileren til “The Hobbit: The Desolation of Smaug” er landet på nettet … og det lover (igen) godt!

Der sker ting og sager i Hobbit-land … that’s cool: Først blev der sluset et still af elveren Tauriel ud på internettet, så kom den første stemningsfulde plakat, og i går dukkede den første trailer til The Hobbit: The Desolation of Smaug op.

Det er en flot og tempoenergisk trailer i Jacksons fortællerånd, der har fokus på en lang række nye karakterer, vi kan se frem til at stifte bekendtskab med: Lee Pace som elverkongen Thranduil, Evangeline Lilly som elverkrigeren Tauriel, Mikael Persbandt (cool, i øvrigt) som shape shifteren Beorn, Luke Evans som Bard the Bownman og Orlando Bloom som atletiske Legolas. Men – desværre – endnu ingen Sherlock, ingen Kahn, ingen Cumberbatch … selvom Smaug faktisk stikker sin dragesnude frem sidst i traileren.

The Hobbit - The Desolation of Smaug - 1

Og kan man andet end glæde sig til denne tidelige julegave, der allerede kan pakkes op den 13. december? En gave til alle filmelskere med fantasien i behold!

Forleden hørte jeg The Hobbit: An Unexpected Journey omtalt som en ufarlig børnefilm. Det skulle være en negativ ting, forstod jeg. Eller forstod det gjorde jeg ikke, for Tolkiens roman, som trilogien bygger på, er en fortælling til og for børn, men ufarlig er dog hverken filmen eller romanen. Og så er den lang, brokkede kritikeren sig over. Ja, den er lang … men hey, det burde ikke komme bag på folk, at manden bag LOTR-trilogien giver den gas med timerne. Vent med brokkeriet, til DC-udgaven af filmen gør sin entré.

Læs mere her: Den første plakat til anden del i Peter Jacksons Hobbit-trilogi er lagt på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.