Vender Arnold Schwarzenegger mon tilbage til sine Conan-rødder?

Der svirrer med rygter i Hollywood og på nettet: Arnold Schwarzenegger skal ikke blot medvirke i én Conan-film. Nej, han skal muligvis spille Conan i en trilogi – COOL!

Allerede næste år vil det, hvis tidsrammen for indspilningerne holder stik, være muligt at opleve Schwarzenegger i den rolle, der var med til at definere hans status som actionstjerne tilbage i start-80’erne.

164905__3

The Legend of Conan, der endnu ikke har fået en instruktør tilknyttet, vil således være den første ud af tre film, der skal bringe Schwarzenegger tilbage til det fantasyunivers, som John Milius og Richard Fleischer i henholdsvis Conan the Barbarian (1982) og Conan the Destroyer (1984) skabte med afsæt i Robert E. Howards fortællinger.

Det skal blive spændende at se, om der kommer én eller tre film. Under alle omstændigheder bliver det fantastisk igen at opleve Schwarzenegger i den rolle, der var med til at sparke dørene ind til filmverdenen – og én ting er nærmest sikker: de(n) nye film kan kun vise sig at være bedre end Marcus Nispels sløje genindspilning fra 2011 med Jason Momoa i hovedrollen som Conan.

Kilde: Total Film

Arnold-Schwarzenegger-as-Conan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.