Viaplay lancerer komedie, der har mordet på Olof Palme i centrum

Kan en afdanket privatdetektiv løse en af verdens største mordmysterier? Den 21. marts har den svenske komedieserie ’We Got This’ premiere på Viaplay, hvor den gældsatte amerikanske eksilamerikaner, George English, er på jagt efter en dusør på 50 millioner svenske kroner for opklaringen af mordet på Olof Palme. I rollerne ses en række svenske skuespillere, bl.a. Alexander Karim, som har medvirket i både ’Lykkebugten’ og ’Advokaten ’på Viaplay. ’We Got This’ består af seks episoder, som frigives på samme tid på premieredagen den 21. marts.

Eksilamerikaneren George English har fået en strålende ide: Han vil løse mysteriet omkring mordet på Olof Palme og bruge dusøren på 50 millioner svenske kroner til at betale sin store skattegæld af. Hvor svært kan det egentlig være?! Med hjælp fra en broget skarrer af medhjælpere påtager George sig en af Sveriges største politiundersøgelser nogensinde – et gamble der risikerer at vække mørke kræfter, der lurer i skyggen.

’We Got This’ er baseret på idé og manuskript af Schiaffino Musarra, der har ønsket at skabe en både underholdende og lærerig historie om det nationale traume om mordet på Olof Palme.

”Serien er ikke en komedie om mordet på Olof Palme, men om politiets efterforskning som var en total komedie. Derudover slog det mig, da jeg begyndte at grave i historien, at mange unge mennesker i Sverige ikke er klar over, at en svensk statsminister er blevet myrdet. Derfor ville jeg gerne fortælle historien, men som en komedie, da det ofte gør det lettere at absorbere vanskelige ting, fortæller Schiaffino Musarra, som også selv medvirker i filmen.

I de øvrige roller i serien ses bl.a. Alexander Karim, Sandra Andreis, Lennart Jähkel, Olle Sarri og Johanna Wilson.

’We Got This’ er produceret af Jarowski og instrueret af Patrk Eklund og får premiere på Viaplay den 21. marts.