Viaplay lancerer live action-serien “Taylor’s Island”

I denne actionfyldte komedie møder vi Taylor Young, en pige, der har været fascineret af mysteriet og fænomenerne omkring en mystisk ø lige siden hendes onkels forsvinden derfra. Taylor og hendes venner, Nori, Ellis, Meesha, og hendes lillesøster, Lila, ønsker at opklare øens hemmeligheder og uforklarlige begivenheder. I jagten på sandheden tager vennerne på deres livs eventyr, som byder på endeløse strande, skjulte skatte, kryptiske gåder, en by sprængfyldt med farverig caribisk kultur og spændende legender, som venter på at blive afsløret.

Viaplay øger med hastig skridt sit fokus på originalt børneindhold og tilbyder allerede titler så som den prisnominerede ’Saga på eventyr’, ’Fixi i Playland’, Mias magiske verden’ og ’Peppy Pals’.

“Viaplay tilbyder allerede Nickelodeons populære indhold og samproduktionen omkring ’Taylor’s Island’ er derfor et naturligt næste skridt til at styrke vores partnerskab med ViacomCBS yderligere. Denne kreative live action-serie er tempofyldt, sjov og fyldt med eventyr og mystik, der vil appellere til vores yngste seere”, udtaler Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.

Serien består af 20 episoder og er lavet i samarbejde med Nickelodeon International og den australske radio-tv-station Network 10, som ejes af ViacomCBS. Serien er produceret af Fremantle og premierer på Viaplay senere i 2021.