Vind A.H. Riises X.O. Reserve julerom!

En dejlig rom, der kan nydes omkring julebordet og få juleenglene til at synge på de mørke og kolde vinterdage, hvor man hygger indendørs!

KONKURRENCE! Fiktion & Kultur udlodder i sammenarbejde med Mac Y 2 stk. A.H. Riise X.O. Reserve julerom!

Send en mail til rjr@fiktionogkultur.dk med svaret på følgende spørgsmål: Hvorfra drev A.H. Riise sit apotek i perioden 1838 til 1878?

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes (adresser og mail videregives ikke til tredjepart).

Vinderne vil blive kontaktet pr. mail! Konkurrencen udløber mandag den 23. december kl. 10.00.

Udgangspunktet for denne julerom er A.H. Riise X.O. Reserve, som har fået en yderligere fadfinish-lagring på gamle P.X. Sherry fade. Dette giver en fyldig og kraftfuld rom med toner af julens krydderier, såsom nellike, kanel og orange, der afsluttes med en fløjlsagtig blød og delikat sødmefuld eftersmag.

Duften byder på et væld af eksotiske frugter, der blandt andet tæller ananas, mango, moden og honningmelon. Disse ledsages af vanilje, mælkechokolade, orangeknas og kokos med dejlige og lette krydderier. Smagen byder på julens krydderier, og eftersmagen glider over i en mild krydret note fra tønden, som klinger langsomt ud