Viser du dine patter? Så er du død, skatter!

Teen-kill / slasher-genren havde sin storhedstid fra slut 70’erne til midt 80’erne.  Nu bliver et ikke ubetydeligt antal af de film, der så lyset i denne periode, genindspillet. Det kan der være flere grunde til, at de bliver. De primære er dog, at de repræsenterer sikre investeringer for producenter og filmselskaber, da produktionsomkostningerne ikke er store. Da det oftest er “no name” instruktører og skuespillere, der tilknyttes sådanne projekter, kan man holde lønningerne nede. Og så er man sikre på, at have ungdommens interesse. Og ungdommen er lig kapital.

Sorority Row” er en genindspilning af Mark Rosmans “The House on Sorotity Row” fra 1983. Den nye udgave instrueres af Stewart Handler, der blot tidligere har instrueret én film (foruden en række kortfilm): horrorfilmen “Whisper” fra 2007.

Som det kendetegner genren, så er filmen spækket med unge, smukke piger, der må lade livet – især hvis de drikker, tager stoffer,  dyrker sex eller på anden uanstændig vis blotter sig. Sådan har det altid været i genren, og sådan er det også i dag. Instruktører efterlever gerne det hitchcock’ske dictum: Torture the women! Traileren til “Sorority Row” afslører ydermere, at den sandsynligvis rent plotmæssigt har kigget Roger Spottiswoods canadiske slasher “Terror Train” fra 1980 over skuldrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.