“Walt Disney’s Mickey Mouse: The Ultimate History” fra Taschen

I only hope that we never lose sight of one thing—that it was all started by a mouse.
— Walt Disney, 27. oktober 1954

Taschen har lukket verdens mest berømte mus ind i varmen med en udgivelse, der spænder fra fødslen i 1928 til i dag. Fra guldalderen til moderne tider.

“Walt Disney’s Mickey Mouse. The Ultimate History” er af den ganske særlige kaliber, der hos Taschen har fået betegnelsen XXL. Det betyder, at vi har med en alvorlig sag at gøre. En bogmastodont, man ikke tager med i tasken, når der skal pakkes lekture til ferien.

Bogen fejrer Mickey Mouses 90 år som stjerne, og ifølge Taschen er den spækket med sjældne behind the scenes-billeder, animations-kunst, der ikke tidligere er blevet publiceret, samt billeder af tegneserier, covers, merchandise, legetøj og meget, meget mere.

Redaktøren og forfatterne, David Gerstein, J. B. Kaufman og Daniel Kothenschulte, giver os også et indblik i ufærdige projekter, og alle Mickeys 122 tegnefilm gennemgås.  

Bogen, der måler 30 x 40 centimeter, er på 496 sider og leveres i en taske af pap, der er udstyret med håndtag. Herligheden koster ca. 1200 kroner, og den kan blandt andet købes hos SAXO: KLIK

Jeg håber, at der i nær fremtid kan bringes en anmeldelse af bogen her på siden!


This slideshow requires JavaScript.